RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii s-a înțeles cu Adrovic

/ 16 iunie 2013

Pandurii pare să-și fi ales unul dintre atacanții cu care va încerca să facă față pretențiilor europene pe care le va avea de trecut în această vară, site-ul oficial al grupării gorjene anunțând că s-a ajuns la un acord cu Admir Adrovic.

adrovicGolgeterul celor de la Buducnost Podgorica va fi pandur dacă va trece cu bine peste vizita medicală:  “Am discutat cu unul dintre jucătorii cu care se aflau pe lista noastră, este vorba de golgheterul celor din Muntenegru din sezonul trecut Admir Adrovic şi va veni aici pentru a efectua vizita medicală după care vom discuta despre semnarea contractului”, a declarat președintele gorjenilor, Marin Condescu.

Muntenegreanul este al doilea jucător pe care Pandurii îl va transfera în această vară, după ce în această săptămână gorjenii au bătut palma și cu fundașul dreapta sârb Marko Momcilovic.

Rămas în afara lotului stelist, portarul Răzvan Stanca pare și el foarte aproape de o revenire la Pandurii, însă în privința acestuia nu s-a făcut încă niciun anunț oficial din partea clubului sau a vreunuia dintre conducătorii grupării târgujiene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.