RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Primarul Hanu le dă speranțe motrenilor: „Minerul nu va retrograda!”

/ 15 iunie 2013

Motrenii au promisiunea primarului Dorin Hanu că echipa lor nu va avea o prezență meteorică în Liga a 2-a, iar în baza promisiunilor primite, Ștefan Nanu și-a făcut „temele” pentru sezonul în care Minerul Motru revine în al doilea eșalon fotbalistic al țării.

hanu tribunaPromovarea Minerului Motru a fost sărbătorită și răsplătită de primarul Motrului, Dorin Hanu făcând și o promisiune jucătorilor și membrilor staff-ului tehnic: „Am avut banchetul de final de sezon și primarul Dorin Hanu ne-a dat asigurări că, atât timp cât el va fi primar, această echipă nu va retrograda. E important că avem această susținere și e la fel de important că vom evolua în liga a 2-a într-o serie din care vor face parte foarte multe echipe ce au jucat în prima ligă, echipe de mare tradiție în fotbalul românesc, echipe foarte bune. Ni s-a dat ceea ce ni s-a promis din partea primarului și țin să-i mulțumesc încă o dată pentru acest sprijin de care ne bucurăm din partea sa”, a declarat Ștefan Nanu, antrenorul care a readus echipa motreană pe harta fotbalului românesc la nivelul ligii secunde.

 Îl vor pe Speroni

Unul dintre cei mai apreciați jucători din Liga a 3-a, argentinianul Raul Speroni, i-a atras atenția lui Fane Nanu, antrenorul motrenilor dorindu-l în lot pe atacantul celor de la Flacăra Făget. „Speroni, de la Făget, Neacșu și Trașcă, de la Jiul Rovinari, Unguru, Fărcășanu și Lupu, de la Pandurii II, sunt jucătorii pe care îi doresc. Mai am nevoie și de doi fundași centrali. Mă voi orienta, sunt variantele Oiță sau Băița. L-aș dori și pe Tătaru, dar am înțeles că are un salariu mare, pe care nu l-am putea plăti doar noi”, a declarat antrenorul motrenilor legat de țintele pe care Minerul le are în această pauză competițională. Speroni este un jucător cu experiență, de 27 de ani, care, înainte de a ajunge în România, a trecut pe la cluburi importante: Velez Sarsfield, Estudiantes La Plata și Arsenal FC, în Argentina, Zamora și Carabobo (ambele din Venezuela) și Las Palmas (liga secundă spaniolă).

Chiar dacă au 6-7 jucători cărora le-au expirat contractele în această vară, Nanu nu a anunțat nicio despărțire, tehnicianul dorind ca mai întâi să adauge ceva lotului și abia apoi să decidă dacă renunță la cineva din vechea echipă.

Programul de pregătire:
1 iulie reunirea lotului
8 iulie vizita medicală
9 – 18 iulie cantonament
16 august începerea campionatului

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.