RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nistor n-ar spune nu CFR-ului

/ 15 iunie 2013

În ultimul an de contract cu Pandurii, Dan Nistor își dorește să plece și nici echipa gorjeană nu pare prea convinsă că dorește să-l păstreze având în vedere și problemele financiare.

nistor antrenamentPreședintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, a fost la Cluj Napoca, unde a discutat cu conducerea celor de la CFR Cluj un eventual transfer al mijlocașului, Nistor părând a fi gata și el să accepte transferul. Tranzacția pare a fi una în care pe lângă o sumă de bani, care variază în funcțue de surse de la 500.000 la 700.000 de euro, vor intra și transferurile definitive ale unor jucători din Gruia, numele vehiculate fiind Nicoară, Hora și Liviu Ganea.

Detaliile transferului și contractul lui Nistor la CFR Cluj ar putea fi stabilite în perioada următoare, jucătorul Pandurilor fiind acum la Rucăr, unde pune la punct detaliile nunții, el urmând a se căsători în weekendul viitor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.