RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Acatrinei, Georgescu și Cioban – variantele Energiei pentru postul de inter dreapta

/ 14 iunie 2013

Echipa din Liga Națională de handbal masculin, Energia Pandurii Târgu Jiu, a adăugat încă două nume pe lista posibilelor achiziții. Pe lângă interul sucevean Florin Acatrinei, oficialii Energiei mai negociază cu Ionuț Georgescu (Știința Municipal Dedeman Bacău) și Alexandru Cioban (Steaua București).

georgescuEnergia e descoperită complet pe postul de inter dreapta, dar oficialii echipei au soluții de a întări echipa. Interul sucevean, Florin Acatrinei, rămâne prima opțiune pentru gorjeni, dar negocierile nu s-au finalizat deoarece jucătorul este încă sub comanda lui Eliodor Voica la lotul național al României. În funcție de finalitatea

negocierilor cu Acatrinei, Energia se va orienta și spre celalalte piste, Ionuț Georgescu, de la Știința Municipal Bacău, și Alexandru Cioban, de la Steaua București, proaspăt promovată în Liga Națională. Georgescu are de partea sa experiența și poate acoperi două posturi, cel de inter dreapta și de extremă dreapta, iar Cioban, care va împlini în curând 26 de ani, are în CV o echipă cu nume, cel puțin în handbalul feminin, Buducnost Podgorica. „Nu am încă un răspuns final în privința celor trei jucători cu care

suntem în negocieri. Negocierea e negociere, iar noi avem un buget și nu aș vrea să arunc cu banii”, a comentat șeful secției de handbal a clubului Energia, Andrei Maioreanu. Și despărțirea de Ciprian Șandru este incertă. „Suntem în tratative. Depinde de noi dacă pleacă. Dacă aducem jucătorii ceilalți îi dăm drumul”, a mai spus Maioreanu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.