RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a făcut primul transfer din această vară

/ 12 iunie 2013

Sârbul Marko Momcilovic este primul jucător pe care Pandurii l-a transferat în această vară, cu o zi înainte de reunirea lotului pentru noul sezon.

MARKO 2Marko Momcilovic este fundaș stânga, vine de la FK Javor Ivanjica și are 26 de ani. Jucătorul sârb a fost prezent la cele două antrenamente pe care Pandurii le-a susținut cu jucătorii pe care în sezonul trecut i-a avut împrumutați altor echipe și, după ce se pare că l-a convins pe antrenorul Cristi Pustai, astăzi a semnat un contract valabil pentru următorii trei ani cu gruparea gorjeană. Sârbul a fost transferat ca variantă de rezervă pentru Vlad sau chiar de înlocuire a acestuia, președintele Marin Condescu declarând în mai multe rânduri că pentru proaspătul internațional român există oferte de transfer.

Vezi aici un filmuleț de prezentare al lui Marko Momcilovic cu faze din ultima ediție de campionat a Serbiei, unde Javor Ivanjica a terminat pe locul 10, iar fundașul transferat acum de Pandurii a jucat în 27 de partide reușind să înscrie de două ori.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.