RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Juniorii C de la Pandurii au ratat calificarea la turneul semifinal

/ 6 iunie 2013

După un succes în prima zi a turneului de zonă disputat la Craiova, juniorii C de la Pandurii au pierdut în fața echipei gazdă și au ratat calificarea în faza următoare a competiției.

alb-albastru Pandurii 1962 600În primul meci disputat la Craiova, Pandurii au învins cu 3-1 pe CSM Râmnicu Vâlcea, etapă în care Școala de Fotbal „Gică Popescu” a spulberat cu 5-0 pe CSS Drobeta Turnu Severin. În meciul învingătoarelor din prima rundă, craiovenii s-au impus cu 2-0, dar Pandurii reclamă un arbitraj ostil: „Am dat de un arbitru care nu ne-a dat un penalti clar atunci când scorul era 1-0. Apoi a venit și golul doi, pe o gravă greșeală a portarului nostru. Totuși, am jucat foarte bine în partea a doua a meciului, am dominat, am avut o bară și două ocazii clare de gol, dar nu am reușit să marcăm”, a declarat Mihai Stelescu, directorul Centrului de Copii și Juniori de la Pandurii.

După o zi de pauză, juniorii Pandurilor vor încheia evoluțiile din acest sezon jucând cu CSS Drobeta Turnu Severin, sâmbătă, cu începere de la ora 09:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • nicu spune:

    …si ati mai dat si 3 goluri…dar arbitrul era la wc!!! si cand ati mai inscris,era arbitrul cu spatele si…ati dat-o in vinclean…dar era plasa ruptaaa!!! toate mi se intampla numai mieee!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.