RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia și-ar dori din nou cuplul Darby-Troupe

/ 30 mai 2013

Suporterii gorjeni ai echipei de baschet Energia Rovinari ar putea avea din toamnă bucuria de a-i avea din nou în echipa favorită pe Loius Darby și Porter Troupe.

troupe si darby pt energiaPreședintele secției de baschet a clubului Energia, Dan Cumpănașu, a confirmat discuțiile avute cu Porter Troupe: „Discutăm în continuare cu Darby pentru a-și continua contractul la Târgu Jiu și am avut discuții și cu Porter Troupe. Acestuia i-am făcut o ofertă, dar trebuie să așteptăm să vedem cum vom rezolva mai întâi problema antrenorului. Abia apoi vom finaliza și discuțiile cu jucătorii, în funcție și de doleanțele antrenorului”, a declarat Cumpănașu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

8 Comentarii până acum

  • George spune:

    Dar de doleantele fanilor care in fiecare an isi pun sperante cand veti tine cont??? Nu am tinut destul cont de doleantele antrenorilor??? Chiar nu va e rusine domnule ciurel? Deciziile mai nou la club le ia radu stroescu si ciurel. Iar schimbam echipa??? Iar de la zero? Iar pierdem si dam vina pe faptul ca nu se cunosc jucatorii? Cate ii mai punem in carca lui darby? Tineti macar trio wisseh-darby-troupe . Macar atat si cu acestia 3 in lot ne batem lejer la primele 6. Asta bineinteles daca nu cumva antrenorul are alte „doleante”…sau domnul stroescu

  • ovi2 spune:

    Vad ca naravul cu aburerile la baschet continua. Cineva apropiat lui Ciurel insista sa-l aduca pe obscurul Florin Nini, care are legatura cu baschetul masculin fiindca este el mascul. Atat, ca in rest a fost la echipe de fete si pe la juniori.Pana stabilim noi antrenorul, ceilalti isi fac deja echipele si Nini va culege ciurucuri, el care vrea sa schimbe toata echipa.Ba Nini a mai lansat, in scurta-i trecere prin oras, si cateva ,,petarde”, de care nu e strain nici secundul.Asadar, ganditi-va la o echipa total noua, nu veti mai vedea nici unul din jucatorii de anul trecut, in acest moment incepand cu Darby.Restul e vrajeala!Sa dea Domnul sa ma insel eu.Daca e cazul, revin si cu amanunte.

  • VALMAR spune:

    Bai ovi spune tata lucrurilor pe nume ca poate citeste si d-nul CIUREL daca tot i-a decizii.Dar cand vine vorba de Stroescu sa se duca taica ca ne-am saturat de petarde.Daca mai sta poate il duce pe linie moarta si pe DARBY.iN REST SA AUZIM DE BINE SI SA AVEM SI NOI PARTE DE O ECHIPA COMPETITIVA SI SPECTACULOASA CA INCEPUTUL ENERGIEI IN PRIMA LIGA.NUMAI BINE VA DORESC TUTUROR FANILOR ENERGIEI.SI SA AVEM PARTE DE BUCURII CUM AVEM ACUM CU PANDURII.

  • ionel spune:

    http://basketball.eurobasket.com/Romania/news/Energia_Rovinari_brings_Head_Coach_Florin_Nini/318595

    Toti il anunta , ai nostri spun ca nu este adevarat !
    Adevarul este ca nu stiu ce cauta la Energia ! Probabil este impus de mai de sus …. . Dar chiar asa sa aduci un antrenor fara experienta …. si mai speram la mai bine ! Ce dracu , asta e prea de tot !
    Dar asa e la sectia de baschet , comunicare = zero , interes pentru a atrage sponsori = 0 ,respect pt. public = 0 , interes pentru o echipa mai competitiva , mai spectaculoasa = 0 . Eu , personal , imi doresc o echipa cum zicea si Valmar nu imi doresc o echipa care sa castige liga.

  • Anonim spune:

    Rusine domnului ciurel ca isi lasa ginerele sa ia toate deciziile. Rusine domnule ciurel pt bataia de joc pe care o aratati fata de echipa de baschet. Aceasta echipa are un presedinte, el de ce nu este chemat la negocieri? Parerea lui de ce nu se cere? Ce strategie este asta sa schimbam toti jucatorii iar? De ce va bateti joc de noi suporterii echipei? Ce inseamna acest florin nini care nu a antrenat in viata lui echipe de baieti? Chiar nu va este rusine ptr 1000-2000 de euro cat va luati parte din transferuri domnul secund, sa va bateti joc de atatia oameni? Eu propun un meeting pt toti fanii si suporterii adevarati , haideti sa ne vedem cu totii si sa vedem cati dintre noi suntem de acord cu acet florin nini. Va rugam din suflet nu va mai bateti joc de noi. De 3 ani incoace vedem numai obiective locul 4-6 si la final spunem ca de fapt la anul. Domnule ciurel va rugam frumos luati masuri

    • bbbbbbbbbbbb spune:

      sa l chemam pe condescu sa ne organizeze un meeting la comanda….nu i asa ISARE??pai bine domne dumneata iti petreci mai multe ore pe zi prin tribunale decat acasa si mai stai sa mai comentezi pe aici???!!:)….obisnuiam sa vin seara la antrenamentele echipei ,sa i vad pe baieti,si va vedeam PE VOI,CAPUSELE care tot comentati pe aici,turmentati bineinteles…cum asteptati ca poate poate va mai lua nikolic o sticla de ceva….pentru voi nimeni nu e bun de la energia..oricine ar veni nu ar fii bun…de parca pana acum am jucat in fiecare an in cupele europene…..

  • nea Nae spune:

    SENZATIONAL !!!…. SOC! …… NEWS ALERT !!!….. NOUTATI IMPORTANTE DESPRE CLUBUL ENERGIA IN EXCLUSIVITATE !!! ……

    http://www.csenergia.ro/

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.