RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dan Cumpănașu: „Nu am semnat încă un contract cu Florin Nini”

/ 30 mai 2013

Florin Nini a fost la Târgu Jiu în urmă cu două săptămâni, însă conducerea clubului gorjean spune că îl mai așteaptă la o rundă de discuții înainte de semnarea unui contract cu Energia Rovinari.

alb-albastru 600 energia baschet  Faptul că Nini ar fi semnat deja un contract valabil pentru următorii doi ani cu Energia este infirmat de președintele secției de baschet a clubului gorjean: „Nu am semnat încă un contract cu Florin Nini. Este adevărat că am avut discuții cu el, însă îl alteptăm la Târgu Jiu pentru a ne da niște răspunsuri. Noi ne-am spus punctul nostru de vedere, așteptăm să vedem care sunt răspunsurile dumnealui”, a declarat Dan Cumpănașu pentru www.sportingorj.ro.

Fost antrenor la FCM Târgoviște, vicecampioana campionatului feminin de baschet din România, Florin Nini a făcut însă declarații din postura unei persoane deja implicate la echipă: „La Rovinari trebuie să schimbăm toată echipa. Pentru primul an, vreau să ne calificăm în play-off, iar în 2005 mă gândesc la primele patru locuri”, a declarat Nini pentru MDI TV.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.