RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Motru a învins Jiul și a promovat în Liga a II-a

/ 24 mai 2013

Penultima etapă de campionat în seria a IV-a a celui de-al treilea eșalon a adus și promovarea matematică a Minerului Motru, care a învins cu 3-2 (2-1), pe Jiul Rovinari.

IMG_2196Răduca a deschis scorul repede la Motru, în minutul 7, iar Lăcătușu a deviat nefericit cu capul pentru 2-0 pentru gazde în minutul 18. Trașcă a redus din diferență în ultimul minut al primei reprize, dar diferența s-a refăcut la 3 minute de la reluare, Cernica fiind cel care a înscris golul trei al Minerului. Scorul final a fost stabilit de Popescu, mijlocașul rovinărenilor transformând un penalti în minutul 73.

La Târgu Jiu, pe terenul sintetic din cadrul Complexului „Municipal”, Pandurii II Târgu Jiu a defilat în fața celor de la Autocatania Caransebeș, echipă pe care a învins-o cu 4-0 (1-0), golurile echipei târgujiene fiind înscrise de Unguru, de două ori, Afrem și Vlăduți.

Cea de-a patra echipă ce reprezintă Gorjul în acest eșalon, Minerul Mătăsari, și-a încheiat evoluțiile din acest sezon cu un succes pe teren propriu, scor 2-1 (1-0), în fața celor de la Flacăra Făget. Săulescu și Turcin au fost marcatorii trupei lui Victor Ardeoiu, în vreme ce Speroni a marcat singurul gol al oaspeților.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.