RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Predescu a revenit la antrenamente

/ 23 mai 2013

Mijlocașul Cornel Predescu, accidentat la meciul cu Gloria Bistrița, după ce reușise să marcheze primul său gol în tricoul Pandurilor, a revenit din această săptămână la antrenamente alături de colegii săi.

predescu sutPredescu s-a ales cu o leziune ligamentului colateral stâng după ciocnirea cu Bucur, jucătorul bistrițenilor suferind la acea fază o fractură. Ulterior, Cristi Pustai a apelat la prietenia sa cu Ovidiu Kurti, fost fizioterapeut la Gaz Metan Mediaș, acum angajat al Stelei, iar Predescu s-a tratat la București, sub îndrumarea stelistului.

Ultimele antrenamente ale Pandurilor l-au găsit pe Cornel Predescu apt, cot la cot cu coechipierii săi, jucătorul echipei gorjene având chiar șanse de a se afla în lotul pentru Chiajna, Pustai având în acest moment la dispoziție doar 17 jucători de câmp după accidentarea lui Pleașcă și suspendările lui Nistor, Anton, Nicoară și Rusu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • gabi spune:

    Jucatori de camp are ,vede el ce face da in poarta …e poarta goala…

  • GHITZA spune:

    HAI SA NU FIM MALITIOSI …A AVUT SI MINGO O LIPSA DE CONCENTRARE SI INSPIRATIE IN ACEA FAZA !
    CINE SE GANDEA CA AGARICIUL ALA VA TRAGE LA POARTA ?! .. TOATA LUMEA ASTEPTA O CENTRARE !
    GRESEALA DE PORTAR CA NU L-A INDRUMAT BINE PE RADUT SA STEA PE COLTUL SCURT !

    • gabi spune:

      Poate n-o sa vrezi ,dar de unde stateam eu (tribuna 0 in spatele portii noastre) cand Mingote a pus zidul el s-a pozitionat pe coltul de 6 m din stanga lui ,pregatit ptr centrare si uluit ,vedeam POARTA GOALA si-mi ziceam `uite si la sta cum sta in poarta`…am luat gol si de aici se stie…

    • dan spune:

      mai ghitza, chiar nici acum nu vedeti ca mingote la 33 de ani nu vede bine,nu are plasament,inspiratie,joc de picior,iesire pe centrare…..cate sa-ti mai spun,sau nu ai vazut decat acest meci.
      daca nici acum nu v-ati convins de acest mediocru portar atunci merita sa-l punem in vitrina de merite a clubului.Uitati-va pe clasament sa vedeti ca avem vreo 42 de goluri si suntem mai jos decat severinul…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.