RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pe mâna lui Alexandru Dan?

/ 23 mai 2013

Pandurii se află într-o situație dificilă în ceea ce privește închizătorul cu care va juca în partida de la Chiajna după suspendările primite de jucătorii care erau obișnuiți să evolueze pe acest post.

al dan 2Anton și Nistor, cei care au acoperit postul de mijlocaș la închidere în cele mai multe din etapele scurse până acum, sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene, iar Rusu, care a mai fost și el utilizat, în caz de avarie, pe acest post, este și el  suspendat după cartonașul roșu primit în partida cu FC Brașov. Cel care a jucat la închidere atunci când Anton a efectuat prima etapă de suspendare în acest sezon, Călin Cristea, este și acum unul dintre jucătorii ce vor evolua în zona centrală, al doilea jucător având șanse să fie Alexandru Dan. Tânărul internațional de tineret a debutat în acest sezon în Liga 1 în tricoul Pandurilor, sub comanda lui Cristi Pustai, antrenor care pare a avea curajul de a-l titulariza în acest meci deosebit de important pentru gruparea gorjeană: „Alexandru Dan va fi o soluţie pentru meciul cu Chiajna. Are doar 29de minute jucate până acum în Liga 1? Va mai aduna minute! Toate au un început”, a declarat tehnicianul echipei târgujiene.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.