RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari, discuții cu Vladimir Bosnjak și Florin Nini

/ 21 mai 2013

Sârbul Vladimir Bosnjak este una dintre variantele oficialilor clubului Energia pentru preluarea conducerii tehnice, la sfârșitul săptămânii trecute, la Târgu Jiu, fiind prezent pentru negocieri și Florin Nini.

alb-albastru 600 energia baschet          Cel care a condus pe CSM Târgoviște în finala play-off-ului campionatului național feminin, se declara optimist la sosirea la Târgu Jiu, unde a fost însoțit de cel care a terminat sezonul ca antrenor principal interimar, Radu Stroescu: „Am venit acum să discutăm, să văd ce este aici, să îmi prezint modul de lucru, să vedem ce putem construi, pentru că asta vreau, să construiesc ceva. Deocamdată, nu văd de ce nu ne-am înțelege”, a declarat Florin Nini, însă numirea sa este departe de a fi certă. În ultimele zile a fost reluată o pistă mai veche, sârbul Vladimir Bosnjak, antrenor care a mai fost în vizorul conducerii gorjene și atunci când Slobodan Nikolic avea ultimatum în returul campionatului trecut. O discuție de principiu a fost purtată și cu gorjeanul Claudiu Fometescu, însă, pentru moment, nu s-a stabilit nimic.

Până la sfârșitul lunii mai se vor lua deciziile finale în privința viitorului antrenor al Energiei, un cuvânt greu de spus urmând a avea și Laurențiu Ciurel, reprezentantul principalului finanțator al echipei, C.E.O..

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.