RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, aproape de o surpriză la Cupa României

/ 17 mai 2013

Energia a fost foarte aproape de a detona bomba în sferturile de finală ale Cupei României la handbal, competiție care se desfășoară în aceste zile la Brașov, campioana HCM Constanța impunându-se abia în ultimele minute de joc cu scorul de 25-23 (11-14).

energia aplauze            Energia a evoluat curajos și a condus pe tabela de marcaj până aproape de final. Cel mai mare avantaj avut pe tabelă de gorjeni a fost de șase goluri, 6-12 arătând tabela în minutul 24, la cabine intrându-se cu scorul de 11-14. Și în repriza secundă Energia a continuat să joace la un nivel ridicat, dar pe final s-a văzut diferența de lot și de valoare, astfel că HCM Constanța a preluat conducerea, scor 23-22, cu șapte minute înainte de final. Trupa lui Andrieș a pierdut și pe mâna ei, în a doua jumătate a reprizei secunde ratându-se două aruncări de la 7 metri și alte două aruncări de pe semicerc, dar și cu o mână subtilă de autor din partea arbitrilor, care au judecat pe final două faze identice cu unități de măsură diferite.

HCM Constanța – Energia Pandurii Târgu Jiu 25-23 (11-14)

Sala Sporturilor, Brașov

HCM Constanța: Popescu (9 intervenții), Stănescu (4 intervenții), Șimicu (8), Val (3), Criciotoiu (3), Sabou (3), Toma (2), Sadoveac (2), Dragicevic (1), Stavrositu (1), Angelovski (1), Humet (1),Cutura. Antrenor: Zvonko Sundovski

Energia: Jelovcan (12 intervenții), Motoi, Rădulescu, Asoltanei (8), Păiuș (5), Mazilu (3), Apolzan (2), Enache (2), Dragnea (1), Giotoiu (1), Mledenciu 1, V. Popescu, Roșca, Ilieș. Antrenor: Liviu Andrieș

Arbitri: Ionuț Barbu și Adrian Manafu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.