RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cristi Pustai: „Campionatul nu se încheie sâmbătă”

/ 16 mai 2013

Tehnicianul Pandurilor, Cristi Pustai, atenționează că lupta pentru un loc cât mai bun în clasamentul final al Ligii 1 nu se va încheia sâmbătă, indiferent de rezultatul meciului cu FC Brașov, iar echipa gorjeană mai are de luptat pentru a încheia sezonul pe o poziție cât mai înaltă.

pustai martor„E un joc important, din fericire suntem din nou pe locul 2, cu trei etape înainte de final. Dacă ne păstrăm liniştea, mintea limpede şi vom fi puternici vom termina pe podium aşa cum ne dorim. Cu victorie sâmbătă este posibil să ne asigurăm locul 4. Campionatul nu se încheie sâmbătă, mai avem trei finale de jucat şi să obţinem maxim din fiecare joc. Doar aşa am rămas în luptă. Campionatul nu e încheiat, nu suntem calificaţi în Europa”, avertizează tehnicianul Pandurilor înaintea confruntării de pe teren propriu cu FC Brașov.

Cristi Pustai își atenționează jucătorii că este nevoie de concentrare până la ultimul joc pentru a nu da cu piciorul acum muncii de un sezon: „Trebuie să fim atenţi şi concentraţi că se poate pierde o muncă de atâta timp. Ca să ajungi în Europa îţi trebuie seriozitate şi constanţă”, a mai spus antrenorul gorjenilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.