RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rusu, între nostalgia Brașovului și mirajul Europei

/ 15 mai 2013

Pentru o perioadă de un sezon, Adrian Rusu a fost nevoit să părăsească Pandurii și să evolueze în tricoul Brașovului după venirea lui Ionuț Badea la Târgu Jiu.

rusu la minge          Anul petrecut la Brașov a rămas în inima fundașului, însă acesta spune că partida va fi una normală, ca oricare alta: „Am petrecut un an la Brașov, într-un moment mai greu, când a trebuit să plec de la Pandurii. Acolo m-am simțit foarte bine pe toate planurile, e clar că te atașezi de locurile unde lucrezi și te simți bine, dar e prea mult spus un meci special. Poate puțin diferit pentru că de acolo cunosc mai mulți jucători”, a declarat Adrian Rusu. Totuși, partida de sâmbătă dintre Pandurii și FC Brașov poate fi una specială, poate fi meciul care să le asigure gorjenilor prima prezență în cupele europene: „Nu-mi place să fac calcule la început. Dacă noi câștigăm, atunci nu trebuie să mai facem calcule”, spune Rusu, care nu vrea să se gândească la alte partide decât cea care urmează. „E un adversar foarte puternic și foarte incomod. Au echipă omogenă, vin după niște rezultate bune, chiar foarte bune, greu de bătut, o echipă care aleargă, care muncește și ne va fi foarte greu, dar sper ca noi să fim echipa mai puternică, mai norocoasă și să fim victorioși la final”, a mai spus fundașul Pandurilor despre meciul ce-i așteaptă cu formația ardeleană.

Rusu mai are contract un an cu Pandurii și spune că-și dorește să rămânăp la Târgu Jiu, mai ales că ar avea șansa de a juca din nou în cupele europene după ce, în urmă cu mulți ani, a prins un joc în Cupa UEFA în tricoul Rapidului: „E normal să-mi doresc să joc în continuare la Pandurii. Pentru mine Pandurii înseamnă totul, e a doua casă pentru mine, am deja șase ani aici și îmi doresc să continui aici”, a încheiat inimosul jucător al Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.