RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu anunță trial pentru jucătorii împrumutați

/ 15 mai 2013

Pandurii va încerca să se întărească în această vară readucând unii dintre jucătorii pe care echipa gorjeană i-a cedat la un moment dat sub formă de împrumut altor echipe pentru a avea șansa de a juca atunci când la Târgu Jiu le-ar fi fost greu să se impună.

condescu temelescu parvulescu tribuna            „Pe 5 sau 10 iunie, vom face o primă acţiune de a chema toţi jucătorii pe care îi avem împrumutaţi. O săptămână vom face selecţie să vedem pe cine păstrează Pustai.

Îi avem împrumutaţi pe Neagu, Buleică, Tătaru, Brata, Voinea, Ciucur”, a declarat președintele Marin Condescu dezvăluind numele unora dintre cei care ar putea îmbrăca din nou tricoul Pandurilor din vară.

Dincolo de readucerea unor jucători împrumutați acum altor grupări, Condescu anunță și unele transferuri, asta deși nu a dezvăluit niciun nume: „Avem în vizor un portar, recomandat de Guso, un fundaş central, un mijlocaş la închidere, un atacant și un fundaş dreapta. Acestea sunt posturile cerute de Pustai. Vedem ce găsim la selecţie și apoi aducem jucători de unde sunt buni. Portarul urmărit de noi este polonez. Acum este propus pentru prima dată, e la final de contract”, a mai spus președintele Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.