RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Concluziile inspecției vor veni de la UEFA

/ 15 mai 2013

Astăzi, Complexul „Municipal” din Târgu Jiu, și nu numai el, a primit vizita lui Nbojsa Ivkovic, trimisul UEFA pentru inspecția ce va da verdictul dacă Pandurii va putea juca sau nu la Târgu Jiu în preliminariile Europa League.

inspector UEFA.           „Dânsul a notat, concluziile le vom primi după ce va face un raport pe care-l va trimite la UEFA, iar UEFA ne va trimite nouă. Sunt necesare unele îmbunătățiri, unele modificări la stadion, dar eu zic că în mare stăm destul de bine. Avem șanse să disputăm două tururi la Târgu Jiu. Asta e cel mai important, pentru că ne dorim să jucăm în fața propriilor suporteri, acești oameni minunați care au fost pe parcursul întregului campionat lângă echipa noastră, ar fi un cadou frumos ca la Târgu Jiu să se joace în premieră un joc de Europa League. Se va scrie istorie cu acest joc”, a declarat Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al Pandurilor.

Dacă la capitolul „stadion”, lucrurile sunt, în mare parte, OK sau pot fi rezolvate relativ ușor, Târgu Jiul are câteva incoveninte majore în ceea ce privește puterea de organizare a unor astfel de evenimente: „Hoteluri sunt câteva care au condiții de 4-5 stele, dar nu le au… Domnul inspector a fost, a văzut, i-au plăcut Hotelul Anna, Hotelul Europa. Problema importantă este distanța față de aeroport. Pentru echipa oaspete nu este o problemă, există aeroport la Craiova, la 120 de km, dar la arbitri este o problemă cu distanța prea mare. Am ales Sibiul sau Bucureștiul, dar distanțele de peste 200 de km sunt destul de mari. Sperăm să găsim și înțelegere la UEFA pentru că UEFA vrea tot ca mai multe orașe să intre în circuitul european. Sperăm să fie OK”, a mai spus Pîrvulescu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.