RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu neagă că Pandurii ar trebui să returneze bani către C.E.O.

/ 14 mai 2013

Deși în ultima vreme s-a vorbit foarte mult despre o mare problemă financiară la Pandurii ca urmare a obligării echipei gorjene să returneze sume mari de bani către unul dintre finanțatori, în speță C.E.O., președintele Marin Condescu spune că o astfel de acțiune nu a fost îndreptată împotriva clubului, iar toate finanțările s-au făcut legal.

tabla condescu2           „Echipa nu este în pericol. Nu îmi fac probleme și nu caut să fac rost de bani pentru că eu sunt convins că nu va trebui să returnăm nimic. Toate finanțările au fost făcute în baza unor Hotărâri ale Consiliului de Administrație, acolo unde și C.E.O. este membru fondator în calitate de continuator al SNLO, Hotărâri Guvernamentale… Chiar și domnul Ciurel a semnat în 2009 actul prin care s-au dat bani la Pandurii după aceeași procedură care s-au făcut finanțările și în anii care au urmat. Dacă se consideră că nu a fost legal ceea ce s-a făcut, atunci trebuie să răspundă toți, de la guvernele din 2000 până în prezent și până la senatorii și deputații care au fost în Parlament în această perioadă și au făcut legile”, a declarat Marin Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.