RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, ghinionistă la tragerea la sorți pentru Cupa României

/ 13 mai 2013

Din acest sezon, Cupa României la handbal masculin a fost anunțată ca o competiție în care nu se va mai face împerechere după tabelul Berger, ca în anii precedenți, ci o tragere la sorți în care primele două clasate vor fi pe părți diferite ale tabloului, după modelul tenisului.

energia-hcm giotoiuTotuși, tabloul sferturilor de finală ale Cupei României arată exact ca și cum nicio tragere la sorți n-ar fi fost efectuată, ci s-ar fi mers pe metoda veche, cea a împerecherii:

Programul partidelor:
HCM Constanța – Energia Pandurii Târgu Jiu
Potaissa Turda – CSU Suceava
HC Odorhei – CS Caraș Severin
Poli Timișoara – Știința Bacău

Întâlnind încă din primul tur campioana HCM Constanța, Energia Pandurii Târgu Jiu are tot dreptul de a se considera ghinionistă, dacă nu, chiar mai mult de atât: „Jucăm cu HCM Constanța, asta e… Priveam această competiție cu speranțe. Nici nu știu ce tragere la sorți a fost dacă au rezultat chiar meciurile după împerecherea obișnuită, locurile 1-8, 2-7 și așa mai departe”, a declarat antrenorul Liviu Andrieș după aflarea rezultatelor tragerii la sorți.

O situație cel puțin la fel de ciudată s-a înregistrat în acest sezon la optimile de finală ale Champions League la fotbal, simularea desfășurată cu o zi înaintea tragerii la sorți ducând exact la același tablou care a devenit oficial după 24 de ore.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.