RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, învinsă, dar calificată în cupă

/ 11 mai 2013

Energia Pandurii Târgu Jiu a încheiat campionatul cu o înfrângere în deplasare în compania celor de la HC Odorhei, scor 38-30 (16-14), dar profită de rezultatele directe și de înfrângerea celor de la CSM București din ultima etapă în fața Bucovinei Suceava și va participa la turneul Cupei României.

odorhei_pandurii_jan28Echipa antrenată de Liviu Andrieș a început promițător partida de la Odorhei, a condus cu 7-4 în minutul 9 și 12-8 în minutul 18, dar gazdele au preluat ușor, ușor inițiativa și au intrat la cabine cu un avantaj de două goluri. În partea a doua a meciului, HC Odorhei s-a distanțat și a câștigat la un scor concludent, 38-30. În ciuda înfrângerii, Energia a primit o veste bună de la București, acolo unde Bucovina Suceava a învins pe CSM cu 39-36 și a asigurat gorjenilor locul 8 în campionat și posibilitatea de a juca în Cupa României, turneu care va avea loc la Brașov.

„Am pierdut, dar suntem în cupă! E bine că am prins locul 8. Păcat de acest scor, mai ales că, am înțeles, am jucat destul de bine în prima repriză”, a declarat Andrei Maioreanu, președintele secției de handbal a Energiei.

Echipa din Odorhei a încheiat sezonul pe locul trei și, la finalul meciului cu Energia, a primit medaliile de bronz din partea lui Sorin Toacsen, fost antrenor al gorjenilor în urmă cu câțiva ani, acum antrenor federal și reprezentant al Federației Române de Handbal la această întâlnire.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.