RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Box de zilele orașului la Bumbești Jiu

/ 11 mai 2013

Zilele orașului Bumbești Jiu au prilejuit ocazia unui mic turneu de box la care câteva cluburi gorjene și vâlcene și-au trimis boxeri pentru meciuri care le vor prinde bine în perspectiva viitoarelor competiții oficiale.

BOX„26 de boxeri au urcat în ring cu această ocazie, iar meciurile au fost bune verificări înaintea Cupei României de cadeți, care vor avea loc săptămâna viitoare la Târgu Jiu, dar și pentru tineret și seniori, care vor avea competiții oficiale în a doua parte a anului. La această sărbătoare a orașului nostru au participat boxeri de la Chimia Râmnicu Vâlcea, Thunder Râmnicu Vâlcea, Pandurii Târgu Jiu, Jiul Rovinari, Minerul Motru și Parângul Bumbești Jiu. Din păcate, deși ne-au promis că vor participa, boxerii din Craiova n-au mai onorat invitația noastră”, a declarat Ninel Geică, vicepreședintele Asociației Județene de Box Gorj.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.