RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie pentru Jiul Rovinari, remiză pentru Mătăsari

/ 10 mai 2013

În runda cu numărul 23 din campionatul Ligii a III-a, în seria a IV-a doar două din cele patru echipe gorjene au jucat. Dacă Minerul Motru, liderul seriei, și Pandurii II Târgu Jiu au stat, Jiul Rovinari și Minerul Mătăsari au avut programate meciuri pe propriile terenuri.

IMG_0672La Rovinari, Jiul s-a chinuit cu ratările și a obținut o victorie, altfel firească și meritată, abia în minutul 85, când Șoșoi a marcat unicul gol al întâlnirii. Trașcă și Văcaru au fost opriți în drumul spre gol doar de barele porții oaspeților în prima repriză și, tot în prima parte a jocului cei prezenți la meci au avut emoții în ceea ce-l privește pe Tudorache, jucătorul Jiului rămânând minute bune întins la pământ după o ciocnire violentă cu portarul celor de la Flacăra Făget.

Minerul Mătăsari și-a dorit un succes în meciul disputat la Mătăsari în compania celor de la Muncitorul Reșița, însă a trebuit să se mulțumească doar cu o remiză. Reșițenii au deschis scorul prin Doană, în minutul 38, Mohora egalând la cinci minute de la reluare.

Jiul Rovinari s-a apropiat cu această victorie la doar două puncte de Minerul Motru, însă are un meci în plus disputat față de trupa lui Fane Nanu.

Rezultatele etapei a XXIII-a:
Millenium Giarmata – Autocatania Caransebeș 4-1
AFCM Reșița – CS Vladimirescu 1-0
Minerul Mătăsari – Muncitorul Reșița 1-1
Jiul Rovinari – Flacăra Făget 1-0
CS Apă Craiova – Vulturii Lugoj
Minerul Motru și Pandurii II au stat

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.