RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieș n-a semnat, dar va continua cu Energia

/ 10 mai 2013

Liviu Andrieș va fi antrenorul Energiei și în sezonul viitor, însă datele noului său contract nu au fost încă stabilite.

andries si maioreanu    Tehnicianul echipei gorjene spune că a bătut deja palma cu președintele secției de handbal a clubului Energia Pandurii Târgu Jiu, Andrei Maioreanu: „Ne-am înţeles, domnul preşedinte a venit cu un act adiţional să semnăm prelungirea, rămâne să semnăm. Eu nu a semnat încă, trebuie să vedem ce lot avem pentru sezonul viitor, dar voi continua la Energia”, a declarat Andrieș. Acesta a afirmat că semnătura va veni abia după ce lotul va fi definitivat și astfel va putea fi stabilit și obiectivul pentru viitorul sezon: „Nu e vorba de condiţii, dar când voi semna actul trebuie să vedem ce echipă vom avea. În acel act adiţional este un obiectiv de performanţă, trebuie să vedem ce echipă avem din vară. Vreau o echipă bună pentru a nu mai avea un sezon ca acesta. Nu vom avea obiectiv locurile 7-8, dar obiectivul se va pune în funcţie de ce echipă vom avea”, a mai spus Liviu Andrieș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.