RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii Târgu Jiu – Viitorul Constanța 4-1 (1-1) – LIVE TEXT / Rezultat final

/ 9 mai 2013

Pandurii are de apărat locul de pe podium, iar pentru asta are nevoie de un succes în fața echipei lui Gheorghe Hagi, echipă care vine în premieră la Târgu Jiu pentru un meci de campionat, precedenta întâlnire din orașul lui Brâncuși fiind ocazionată de un meci din Cupa României.

Voiculet viitorulPandurii Târgu Jiu – Viitorul Constanța 4-1 (1-1)

Stadion „Municipal” Târgu Jiu, spectatori: 2.000

Au marcat: Matulevicius (min. 19 și 45), Mamele (min. 56), Anton (min. 67) / Benzar (min. 42)

Pandurii: Mingote – Pleașcă (min. 38 Rusu), Mamele, Rada, Vlad – Anton – Nicoară,Voiculeț (min. 46 Răduț), Nistor, Ibeh (min. 66 Cristea) – Matulevicius. Antrenor: Cristi Pustai.

Viitorul: Buzbuchi – Mladen, Bălaşa, Bejan, Puţanu – Lazăr, Benzar – Tîrnovan (min. 60 Gavra), Cristocea (min. 76 Nikolov), Cîrstocea (min. 55 Mitriță) – Vl. Rusu. Antrenor: Cătălin Anghel.

Cartonașe galbene: Mingote (min. 16), Pleașcă (min. 29) / Benzar (min. 41). Mladen (min. 58)

Arbitri: Alexandru Tudor – Mircea Orbuleț, Stelian Slabu.

Filmul meciului:

Min. 4: Nistor recuperează o minge la 45 de metri, pătrunde spre careul Viitorului și îi pasează ideal lui Matulevicius care ratează incredibil din doar 10 metri trimițând peste poartă.

Min. 10: Gheorghe Hagi e prezent la meci. Selecționerul naționalei de tineret, Emil Săndoi, se află și el în loja oficială a Pandurilor, misiunea sa fiind legată de jucătorii Viitorului.

Min. 14: Nistor îl servește perfect pe Ibeh, nigerianul intră în unghi, iar șutul său este scos de Buzbuchi cu piciorul.

Min. 16: Pleașcă este depășit ușor, Memele și el face figurație, iar Rusu este faultat în careu de Mingote. Tudor indică punctul cu var. Mingote apără lovitura de pedeapsă executată de Cârstocea.

Min. 19: GOOOOOOOOOL PANDURII!!! Anton găsește o pasă lungă pentru Matulevicius, lituanianul  scapă singur spre poarta constănțenilor și îl execută de această dată pe Buzbuchi, ieșit la întâmpinare la 14 metri.

Min. 31: Nistor centrează pentru Matulevicius, dar reluarea acestuia cu capul, din 8 metri, se duce pe lângă poartă.

Min. 36: Cârstocea șutează periculos, de la circa 23 de metri, dar mingea trece la o palmă de transversală.

Min. 41: Matulevicius primește o pasă pe partea dreaptă, intra în careu, dar șutul său nu prinde colțul lung.

Min. 42: GOL VIITORUL! Benzar aduce egalarea cu un șut de la 24 de metri, fără replică din partea lui Mingote.

Min. 45: GOOOOOOOOOL PANDURII!!! Nicoară centrează de pe dreapta, mingea îl depășește pe Ibeh, dar Matulevicius reia din plonjon, din careul mic, readucând Pandurii în avantaj.

Min. 56: GOOOOOOOOOL PANDURII!!! Mamele reia din 12 metri, în urma unui corner al Pandurilor, și duce scorul la 3-1.

Min. 58: Răduț șutează de la 19 metri, dar Buzbuchi reține în doi timpi.

Min. 64: Răduț are o acțiune personală frumoasă, cu o pătrundere în careu și un șut prins însă de Buzbuchi.

Min. 67: GOOOOOOOOOL PANDURII!!! Răduț întoarce o minge pentru Anton care înscrie și el cu un șut din interiorul careului.

Min. 74: Cele două goluri înscrise de Matulevicius l-au făcut să devină cel mai bun marcator al Pandurilor într-un sezon, cu 10 reușite, cu două mai mult decât a reușit Lemnaru în campionatul trecut.

Min. 76: Răduț încearcă un voleu de la 15, dar mingea ocolește de puțin spațiul porții refuzând un gol frumos pentru Pandurii.

Min. 90+1: Rusu scapă pe partea stângă, caută colțul lung, însă mingea trece mult pe lângă poarta Pandurilor.

Mi. 90+3: Mamele salvează din fața porții la o minge întoarsă de Bejan.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Liviu spune:

    un meci slab facut de echipa noastra,asta e adevarul pasele nu prea s-au legat,penalty-ul lor daca era transformat altul era rezultatul, si revenirea in joc provocata de greseala lui buzbuchisi fiind o echipa tanara au cazut,paradoxal acum avem cele mai grele meciuri si semnele nu sunt tocmai pozitive severin deplasare ultimele jocuri bune si sperante de salvare,brasov acasa o forma senzationala,chiajna deplasare iar echipa disperata sa se salveze si astra acasa in asa zisa finala pt europa league dar cred ca pana atunci lucrurile se vor aseza in proportie de 99% asa incat acel meci sa nu fie decisiv. Ca o concluzie , zic sa nu ne bucuram inca deoarece jocul scartaie si dam peste adeversari incomozi care or sa traga si cu dintii si echipa noastra nu e tocmai specialista in reveniri din contra dupa un gol luat repede au plumb in picioare, sa mai asteptam macar dupa meciurile cu severin si brasov cu 6 puncte virtuale(doamne ajuta!) dupa care putem incepe sa ne bucuram.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.