RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Presiunea e pe echipa din Odorhei”

/ 9 mai 2013

Energia va juca sâmbătă, cu începere de la ora 18:00, la Odorheiu Secuiesc, ultimul meci din actuala stagiune de campionat, cu HC Odorhei.

handbala giotoiu           Meciul este unul cu miză pentru ambele formații, gazdele luptând pentru păstrarea poziției de pe podium, în vreme ce Energia Pandurii privește și spre întâlnirea dintre CSM București și Bucovina Suceava cu speranța unei victorii a moldovenilor care i-ar da biletele pentru Cupa României și în cazul unei înfrângeri a trupei lui Andrieș la Odordei. „Avem emoţii, e normal. Este ultima etapă, iar dacă ne uităm la clasament şi la meciurile din această rundă, mai avem emoţii. Ne ducem la Odorhei să jucăm. Odorhei are nevoie de victorie pentru a fi sigură e locul 3 pentru că Suceava e în coasta echipei din Odorhei. Presiunea e pe echipa din Odorhei. Vrem să facem un meci bun”, a declarat Liviu Andrieș, antrenorul echipei gorjene.

Pentru partida de la Odorhei, Energia are un lot aproape complet, doar Cărăgui, absent de foarte multă vreme, și Șandru, operat după meciul de la Constanța, fiind jucătorii pe care Andrieș nu va conta în acest ultim joc de campionat, Apolzan urmând a juca și el, așa cum a făcut-o și în ultimul joc de acasă, cel câștigat în fața celor de la Potaissa Turda, scor 30-25.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.