RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CSS Târgu Jiu, doar vicecampioni naționali după două sezoane de aur

/ 4 mai 2013

CSS Târgu Jiu n-a reușit să repete performanțele din ultimii doi ani și a pierdut finala Campionatului Național rezervat juniorilor under 15, desfășurat zilele trecute la București.

juniori campioniEchipa antrenată de Gabriel Bekeș a cedat în finală, scor 85-82 (17-20, 20-17, 26-26, 22-19) în fața rivalilor tradiționali, U Mobitelco Cluj, și a fost nevoită ca în acest sezon să se mulțumească cu medaliile de argint. Finala a fost una extrem de echilibrată, ambele echipe au fost, pe rând, la cârma meciului, fără însă a se distanța la mai mult de 5-6 puncte. Pe parcursul meciului au fost nu mai puțin de 17 schimbări de lider, iar tabela a arătat de 20 de ori un scor de egalitate.

Cel mai bun marcator al gorjenilor a fost Vlad, cu 29 de puncte înscrise, iar Berculescu, jucător care a evoluat în finală cu o ușoară entorsă cu care s-a ales în semifinală, a fost cel mai bun recuperator din tabăra CSS-ului, cu 9 mingi recuperate.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • a fan spune:

    DOAR vicecampioni ? Atunci cand echipa era campioana toata lumea s-a laudat cu echipa, iar acum DOAR vicecampioni…Pacat

    • Daca spunem „doar vicecampioni” nu inseamna ca ne mandrim mai putin cu ei, ca nu-i respectam si iubim la fel de mult!

      Acest „doar” este umbra noastra de regret ca nu îi avem din nou campioni, asa cum, probabil, ar fi meritat și cum, cu siguranta, pentru noi, raman mereu.

      Prea usor unii dintre voi se agata de un cuvant doar pentru a fi contra…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.