RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai: „Orice punct adăugat în clasament e foarte bun

/ 2 mai 2013

Pandurii întâlnește Steaua, în deplasare, pe Național Arena, într-un meci al primelor două echipe din clasamentul la zi al Ligii 1, iar antrenorul Cristi Pustai spune că acest moment este unul frumos și important pentru echipa sa.

pustai dinamo„Un meci cu Steaua de pe aceste poziții ale clasamentului, având în vedere că mai sunt de disputat doar șase etape, reprezintă pentru noi încununarea unui an de zile de muncă”, a declarat tehnicianul echipei gorjene înaintea derby-ului dintre Steaua și Pandurii. Pustai spune că se așteaptă, ca în cazul în care Pandurii se va întoarce neînvinsă din această confruntare, echipa să aibă parte de o primă specială, însă pune acest aspect pe ultimul loc în acest moment, unul în care gruparea gorjeană se află la doar câțiva pași de o performanță majoră: „Nu am socotit acest meci în sistemul de premiere. Ca și puncte e la fel ca oricare alt meci. Probabil va suporta o premiere specială, dar să vedem întâi punct sau puncte, apoi vorbim de bani. Mai sunt 18 puncte puse în joc și orice punct adăugat în clasament e foarte bun”, a mai spus antrenorul Pandurilor.

Dincolo de punctele puse în joc, Pustai privește acest meci cu Steaua ca și un examen care poate arăta Pandurilor unde se află în raport cu Europa: „Când joci cu granzii campionatului, Steaua, Dinamo, CFR, Rapid, Petrolul sau Astra, ai meciuri în care îți poți verifica randamentul echipei, unde te afli. Sunt echipe care pot să reprezinte România în Europa și cu ele te poți măsura”, a mai declarat tehnicianul echipei gorjene.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.