RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, gata pentru inspecția europeană

/ 1 mai 2013

Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu a primit licența pentru sezonul 2013-2014 atât pentru participarea în Liga 1, cât și pentru cupele europene.

stadion„Pe 15 mai vom primi vizita comisiei din partea UEFA pentru acordarea drepturilor de organizare la Târgu Jiu a meciurilor din Europa League pentru cazul în care echipa va reuși să se califice. Din discuțiile avute cu reprezentanții federației, nu vom avea probleme în a obține acceptul de a juca la Târgu Jiu în primele două tururi preliminare ale Europa League. UEFA își va trimite reprezentanții pentru a inspecta stadionul, dar și orașul. Vor avea în vedere hotelurile din Târgu Jiu, căile de acces spre stadion, posibilitățile de cazare pentru suporteri, în general toate aspectele legate de organizarea unui meci internațional de acest nivel. Având o colaborare foarte bună cu Primăria Târgu Jiu și întregul sprijin al primarului Florin Cârciumaru, suntem convinși că vom întruni condițiile cerute de forul european pentru a oferi suporterilor noștri bucuria de a vedea la Târgu Jiu meciuri în Europa League și sperăm ca echipa să reușească un parcurs bun în acest final de campionat pentru a obține calificarea în cupele europene”, a declarat secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.