RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Doroftei: „Vrem să creștem campioni europeni, mondiali, olimpici!”

/ 25 aprilie 2013

Performanța înseamnă doar locul 1. Acesta este mesajul cu care Leonard Doroftei, acum președinte al Federației Române de Box, a venit la Târgu Jiu. Moșu’ merge chiar mai departe și spune că dorința sa este ca boxul românesc să dea din nou campioni la cel mai înalt nivel, în competițiile europene, mondiale și la Jocurile Olimpice.

doroftei conferinta          „Ați avut membri în lotul național, aveți membri în lotul național, ați avut rezultate, aveți rezultate, dar noi suntem aici pentru că ne dorim să nu mai aveți doar medalii, să aveți campioni!”, au fost primele cuvinte adresate de Leonard Doroftei în conferința de presă organizată la Târgu Jiu cu ocazia vizitei făcută pe plaiurile gorjene. Fostul mare campion mondial spune că boxul va avea un impact mai mare odată cu noile reguli ce se vor aplica din această vară: „Va fi un altfel de box, va reveni în atenție. E un box profesionist, fără cască, fără maiou. Mai vezi un ochi umflat, o arcadă spartă…”, a mai spus Doroftei.

Privind în trecut, când federația favoriza unele cluburi și anumiți sportivi, Leonar Doroftei promite că n u vor mai fi repetate aceste greșeli: „Vrem să dăm o șansă tuturor de a deveni campioni. Trebuie să terminăm să favorizăm cluburile mari, să dăm șanse tuturor să iasă în față. Să câștige cel mai bun. Nu pornim gândindu-ne la bani, ci la valoarea sportului. Dacă veți vedea meciuri frumoase de box, atunci vor veni și sponsori alături de noi”.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.