RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Doroftei le-a dat sfaturi pandurilor la antrenament – GALERIE FOTO

/ 25 aprilie 2013

Fiind aproape de locul în care Pandurii își efectua antrenamentul, Leonard Doroftei a răspuns invitației secretarului general  Daniel Băloi de a schimba câteva cuvinte cu antrenorii și jucătorii echipei gorjene.

pustai, viera si mosu            Mesajul fostului campion mondial de box a fost unul cât se poate de clar, acela că doar cu muncă se poate atinge performanța: „Atunci când sunteți obosiți, când simțiți că nu mai puteți, atunci să mai faceți un sprint! Numai așa veți ajunge la performanță!”, le-a spus Doroftei jucătorilor echipei gorjene. În ceea ce-l privește pe antrenor, Doroftei i-a urat lui Pustai să găsească formula cea mai bună, asta după ce a aflat că tehnicianul Pandurilor este și profesor de matematică.

Antrenorul Pandurilor a mărturisit că vizita primită i-a făcut plăcere: „A fost o surpriză plăcută. E un mare campion, toţi ne bucurăm că suntem în preajma lui. Ne bucurăm că l-am văzut. Orice atingere a unui campion trebuie să fie motivaţie în plus pentru orice jucător, pentru oricine”, a declarat Pustai.

Cu zâmbetul pe buze și cu mici glume adresate jucătorilor, după ce a primit din partea căpitanului Viera un fanion al Pandurilor și alte câteva materiale promoționale, Dorofeti i-a trimis din nou pe jucători la muncă.

 

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.