RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii negociază un amical cu Liverpool !

/ 23 aprilie 2013

Celebra echipă engleză, Liverpool, ar putea disputa un amical cu Pandurii Târgu Jiu în această vară.

pandurii liverpoolAgenția de marketing sportiv Sportfive, care, printre altele, manageriază echipele engleze Liverpool și Fulham, și-a trimis un reprezentant la Târgu Jiu pentru a discuta perfectarea unui amical cu Pandurii Târgu Jiu. Orașul lui Brâncuși nu va reuși, totuși, să găzduiască un joc, fie el și amical, contra unui colos ca Liverpool.

„Am fost la Târgu Jiu, am văzut stadionul care, mă rog, ar putea să găzduiască un meci de asemenea anvergură, dar nu știu în ce măsură ar putea aduce succes financiar. Stadionul are o capacitate mică. Ar putea avea loc meciul în altă parte, m-am gândit chiar la Craiova, dar nu mai știu care e starea arenei. Pandurii e reprezentanta Olteniei și oltenii sunt oameni inimoși și ar putea avea succes un joc al pandurilor la Craiova”, a declarat managerul Ștefan Ristea. Acesta explică și interesul pentru Pandurii. „Momentan merge bine și ar putea fi un succes. Important e să faci un meci cu o echipă care joacă din liga respectivă. Nu sunt foarte multe opțiuni, primele 4-5 formații ar putea să joace un astfel de amical. A rămas să discutăm pe tema asta. Deocamdată nu este nimic sigur. Sunt mai multe discuții”, a dezvăluit Ristea. 

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.