RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gabriel Bekeş îi sfătuieşte pe cei de la Energia: „Jucători de valoare egală pe toate posturile”

/ 23 aprilie 2013

Deşi sezonul 2012-2013 abia s-a încheiat pentru formaţia de baschet Energia Rovinari, căutările pentru formarea viitoarei echipe au început deja. Cum ultimul sezon a fost unul ratat pentru Energia, cauzele sunt căutate peste tot, în special din partea celor aflaţi în fenomen.

bekes si faniiGabriel Bekeş, cel care a făcut în ultimii ani istorie cu echipa de juniori CSS Târgu Jiu, de două ori campioană naţională, este de părere că principala problemă a Energiei în sezonul recent încheiat a fost lipsa continuităţii la nivel de echipă: „Sincer, sezonul acesta nu l-am urmărit chiar pe tot, dar am văzut în schimb, un început şi un sfârşit… Normal că a fost o dezamăgire faptul că nu s-a ajuns în play-off, dar trebuie să recunoaştem că s-au făcut multe greşeli pe parcursul campionatului, de la schimbări de jucători şi culminând cu schimbarea antrenorului principal. Continuitatea a lipsit, este un capitol la care va trebui să învăţăm de la alţii. Şi uitaţi-vă acum, aproape toate echipele calificate în play-off au mers de vreo câţiva ani buni pe acealaşi schelet, plus că s-au mai făcut şi investiţii. Ce s-a întâmplat acum ar trebui să fie o lecţie pentru toată lumea”.

Deşi pentru sezonul 2013-2014 se vrea la Energia o nouă echipă care să se lupte la nivel de top în Liga Naţională, se pare că mai este mult până departe. Cel puţin aceasta este părerea lui Gabriel Bekeş: „Trebuie luat în serios totul, începând de la conducere, staff-ul tehnic şi terminând cu jucătorii. Este foarte important să se aducă un antrenor valoros, fie el străin sau român, să se păstreze patru-cinci jucători de bază, să se aducă jucători pe toate posturile şi de valoare egală. Asta dacă tot vrea să se investească… Visuri la titlu? Nu cred că se poate, cel puţin în condiţiile astea nu te poţi lupta încă cu marile forţe, care şi-au construit echipele de 2-3-4 ani încoace. Ca să nu mai vorbesc şi de bugete…”, crede antrenorul multiplei campioane naţionale de juniori CSS Târgu Jiu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • Gabriel spune:

    Domnul Bekes … De unde atâta talent si munca …. Sa va spun adevarul si istoria : D Bekes este foarte norocos ! De ce ? Simplu …. In urma cu 5 sezoane echipa de baschet a promovat in prima liga culmea fără maestrul Gabriel care pe vremea aia făcea mai mult turism decat baschet mai exact nici un rezultat notabil nici măcar o semifinala de la generatia lui Alionescu o generație frumoasa cu rezultate dar nici un talent ieșit din comun .. O echipa cu talie muncitoare . Bunn revenim … Echipa Energia promovează si copiii încep sa vina la sala sa vadă jucatori de culoare slam-uri ect .. Aceasta generație campioana a învățat baschet in curtea școlii .. Un fenomen urmat si d alți copii .. D Bekes este plecat 6 luni pe an in America copiii astia cu cine se antrenează de la cine învață baschet …. Va spun eu … Meritele sunt ale lui Berca .. D Bekes când a venit nici măcar schemele nu le stia …. Am sa zic multe sper sa se abtina domnul Bekes talent rar care nu a făcut nimik si nu știe c sa zica într-un minut d pauza da sa l mai si ceara :: sunt un mare iubitor de baschet nu știe decat pas pas pas pas e depășit …. Antrenamente plictisitoare …. Mai sunt multe despre acest mare domn Bekes ca face bani de la copii știți ? Ca vinde echipamente cu adaugă de suta la suta si ghete de baschet aduse la nivel de saci nu un maieu din America ….. Va zic multe multe dar nu sunt genu …. Dacă mint cu ceva sa ma contrazica marele meseriasi antrenor pilos D Bekes

    • adyg spune:

      cred ca nu te a primit pe tine la echipa de esti asa revoltat,
      in ciuda faptului ca pari „meseriasi”

  • sarbu spune:

    Mai se gaseste la clubul energia un urs pe nume Cumpanasu care hiberneaza de vreo 9 ani nu face absolut nimic pentru aceasta echipa totusi are un hobi fumeaza non stop cam atata stie sa faca cel mai bine. Cati sponsori a adus la echipa nici unul ce merite deosebite are acest om are totusi un merit deosebit sta toata ziua cu tigarea in gura si cu cafeaua in mana parerea mea ca si-a gresit menirea trebuia sa fie barman nu presdinte de club.Domnule Ciurel faceti curatenie la acest club

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.