RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sport în Gorj, la numărul 40

/ 22 aprilie 2013

Săptămânalul „Sport în Gorj” a ajuns la cea de-a 40-a apariție, în acest număr oferind cititorilor subiecte extrem de interesante.

IM000060.JPGVictoria în premieră a Pandurilor pe teren propriu în fața „câinilor roșii” este analizată pe toate fețele, la fel cum sunt analizate și șansele echipei de handbal de a mai salva ceva din acest sezon în ultimele două partide pe care le mai are de disputat în campionat.

Cumpărând acest număr al singurului săptămânal de sport ce apare în Gorj veți afla ce fostă câștigătoare de Champions League ar putea juca un meci amical în compania Pandurilor,  amănunte despre excelentul rezultat al tinerilor baschetbaliști de la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, precum și un interviu exclusiv acordat de Cătălin Trofin, fostul fundaș al Pandurilor din sezonul promovării în Liga 1, actualul antrenor al Jiului Rovinari.

Sport in Gorj. Sport pur. Și simplu!

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.