RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai, mulțumit că Pandurii n-a primit gol

/ 22 aprilie 2013

Victoria în meciul cu Dinamo este una deosebit de importantă în încercarea gorjenilor de a prinde un loc în cupele europene, însă antrenorul Cristi Pustai privește mai departe de acest succes.

viera cu steaua            Tehnicianul Pandurilor este încântat de faptul că, după mai multe meciuri în care apărarea echipei sale a primit gol, partida cu Dinamo s-a încheiat fără ca Mingote să fie nevoit să scoată mingea din propria poartă: „Acum am reuşit să marcăm două goluri, e bine că nu am primit gol acasă. Filozofia mea e să nu primim gol şi să dăm un gol mai mult ca adverarul, iar când nu primeşti gol înseamnă că nu faci greşeli”, a declarat Pustai la finele întâlnirii cu Dinamo. Acesta a dezvăluit și care a fost punctul forte al echipei sale în această partidă: „Am avut un mijloc mai tehnic, mai bun, mai combinativ, mai direct pe poartă cu un Voiculeţ şi un Nistor în formă bună fizică şi mentală”.

Pandurii a învins în premieră pe Dinamo la Târgu Jiu, scor 2-0 (0-0), performanță care i-a permis să urce din nou pe podiumul ligii 1, fiind acum pe locul trei, la egalitate de puncte cu Astra, ocupanta locului 2, și la un punct în fața Petrolului.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.