RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Thriller la Pandurii II – Minerul Mătăsari în Liga a III-a

/ 19 aprilie 2013

Pandurii II Târgu Jiu a pierdut incredibil meciul din etapa a XX-a, disputat pe teren propriu, cu Minerul Mătăsari, după ce în minutul 86 conducea cu 2-0.

L3 matasari panduriiVlăduți și Unguru au fost marcatorii celor de la Pandurii II, care cu puține minute înaintea finalului se vedeau deja câștigători în fața mătăsărenilor. Clipici a transformat însă un penalti în minutul 86, gol după care Bănică a primit al doilea cartonaș galben în doar un minut și a plecat mai devreme la vestiare. Dinu a adus egalarea în ultimul minut de joc, iar Clipici, cu largul concurs al celui care i-a luat loc în poartă lui Bănică, C. Popescu, a dus scorul la un neverosimil 2-3.

Coșmar pe final și pentru Jiul Rovinari, care a scos însă un punct din deplasarea de la Vladimirescu, scor 2-2. Gazdele au deschis scorul prin Păcurar, dar trupa lui Trofin a întors jocul cu golurile lui Tudorache și Văcaru. Scorul final a fost stabilit în minutul 89 de gazde, care au înscris prin Tudoroiu.

Minerul Motru continuă cursa pentru promovare cu un egal pe terenul celor de la Giarmata, scor 2-2. Răduca a făcut dubla cu două goluri în două minute, 18 și 19, primul din penalti, dar gazdele au înscris și ele tot de două ori, prin Bungău și Leucă, ultimul din lovitură de pedeapsă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.