RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, puși în dificultate de suspendarea lui Anton

/ 18 aprilie 2013

Dinamo va veni la Târgu Jiu fără o serie de jucători importanți, suspendați sau accidentați, însă și Pustai are probleme de lot înaintea partidei de duminică.

anton cu cfr            Închizătorul Paul Anton a acumulat patru cartonașe galbene în acest sezon și va absenta de la întâlnirea cu „câinii roșii”, iar lipsa sa din fața apărării îi pune dă dureri de cap lui Cristi Pustai: „Este o problemă lipsa lui Anton. Îl avem pe Dan Alexandru, mai avem la juniori un copil talentat (n.red. – Pițian) pe care l-am luat cu noi, dar e greu să arunci într-o astfel de luptă copii de 17 sau 18 ani. La Cluj ne-a permis scorul ca Alexandru Dan să debuteze. Ar fi bine şi cu Dinamo să puteam face acest lucru… La vară trebuie să acoperim acest post de închizător pentru că nevoile jocului în timpul campionatului necesită şi doi închizători pentru că trebuie să acoperi terenul în zona centrală”, a declarat antrenorul Pandurilor.

Mihai Răduț s-a confruntat cu ceva probleme medicale însă Cristi Pustai spune că jucătorul a revenit la antrenamente alături de colegii săi și va putea fi folosit în meciul cu Dinamo, la fel cum și Matulevicius va putea evolua, la partida cu CFR Cluj jucând cu dureri și cu firele netrase de la tăietura suferită la laba piciorului la un antrenament dinaintea confruntării cu Petrolul.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.