RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, victorioasă din nou în Gruia

/ 12 aprilie 2013

Pandurii nu s-a dezmințit și a făcut un nou joc bun în Gruia, dovedindu-se o adevărata bestia nera pentru CFR Cluj odată cu succesul cu 3-2 (1-0) în fața echipei ardelene.

pandurii CFR VieraPustai a schimbat mai mult de jumătate din echipa din runda trecută, dar și sistemul de joc, iar rezultatul a fost un joc spectaculos. Ibeh, la primul joc oficial după o jumătate de an de absență, a deschis scorul cu un șut-centrare la colțul lung cu care l-a surprins pe Felgueiras în minutul 7. Gazdele au revenit și au egalat după pauză, grație loviturii libere bine executată de Ionuț Rada I, în minutul 55 tabela indicând din nou un scor egal. Rui Pedro și-a lăsat echipa în inferioritate în minutul 65, iar Pandurii a apăsat pe accelerație imediat. Nistor a recuperat o minge în jumătatea adversă și i-a pasat perfect lui Matulevicius în minutul 67, iar lituanianul a readus echipa gorjeană în avantaj. După alte patru minute, Voiculeț a recuperat și el un balon la centru terenului, a înaintat puțin și apoi l-a lobat de la 45 de metri, lateral dreapta, pe Felgueiras, iar scorul a devenit 1-3. Scorul final a fost stabilit de Bjelanovic, care a reluat cu capul din 8 metri, dar golul CFR-ului a venit în ultima fază a partidei, iar victoria Pandurilor n-a fost pusă în pericol.

CFR Cluj – Pandurii Târgu Jiu 2-3 (0-1)

Stadion Gruia, Cluj Napoca, spectatori: 3.500

Au marcat: Rada (min. 55), Bjelanovici (min. 90+4) / Ibeh (min. 7), Matulevicius (min. 67), Voiculeț (min. 71)

CFR Cluj: Felgueiras – Panin, Piccolo, I. Rada, Camora – Maftei (min. 64 Muniru), G. Mureşan – Maah (min. 46 Rui Pedro), Weldon, C. Deac – Kapetanos (min. 80 Bjelanovic). Antrenor: Paulo Sergio.

Pandurii: Mingote – Pleașcă, Viera, Mamele, I. Rada II – Anton (min. 72 Ungurușan) – C. Cristea, Voiculeț (min. 79 Al. Dan), Nistor, Ibeh (min. 85 Grigoraș) – Matulevicius. Antrenor: Cristi Pustai.

Cartonașe galbene: Mureșan (min. 20), Rui Pedro (min. 53 și 65), Bjelanovic (min. 89) / Anton (min. 35), Mamele (min. 53)

Cartonaș roșu: Rui Pedro (min. 65)

Arbitri: Radu Petrescu – Sebastian Gheorghe, Radu Ghinguleac.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • dan spune:

    Un meci decis de greselile de arbitraj si al celor de la cfr.Pe alocuri am jucat bine cu sclipiri ale lui nistor si voiculet insa destul de timorati si nesiguri.Nu avem lot pt acest obiectiv,am inceput sa nu mai jucam la firul ierbii,aruncam mingea,nu este posesie si pe deasupra beneficiem si de un portar destul de slab care o fura pe unde apuca(noroc ca nu trec si prin el ca le lua si pe alea).Puztai chiar avea portari faorte buni la medias,buchta sau plesca sunt portari de clasa.

    • gabi spune:

      Am spus-o si o voi spune mereu…`nu avem portar`…tot ce trece la o palma de Mingote asta e gol…Are 32 de ani ,reflexele nu mai sunt aceleasi ca la 20 de ani…Condesculeeeeeeeeeeeeeee…ia-ne un portar oricare si de div C ,dar ia-ne…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.