RSS post comments feeds rss email feeds twitter

19 panduri pentru deplasarea de la CFR Cluj

/ 11 aprilie 2013

Pandurii a deplasat un lot de 19 jucători pentru partida de vineri pe care o va disputa în deplasare, în compania celor de la CFR Cluj, meci contând pentru etapa a XXVI-a a Ligii 1.

pustai jucatori antrenamentMatulevicius este încă nerefăcut după ce a suferit o tăietură destul de urâtă la laba piciorului la un antrenament desfășurat înaintea confruntării echipei gorjene cu Petrolul și prezența sa în teren la meciul cu CFR Cluj este pusă sub semnul întrebării. Dacă antrenorul Cristi Pustai spunea joi că ar fi dureri suportabile cu care vârful ar putea evolua, Matulevicius spune că situația stă altfel: „Sunt dureri destul de mari, nu știu care sunt șansele ca eu să joc. Nu eu voi decide. Aș prefera să nu forțez acum și să fiu apt pentru meciul cu Dinamo”, a declarat atacantul lituanian.

Lotul cu care Cristi Pustai va încerca să se mențină în lupta pentru Europa cu un rezultat pozitiv în Gruia este următorul: Mingote, Lazar, Pleașcă, Ungurușan, Viera, Mamele, Rusu, Rada, Cristea, Anton, Dan, Nistor, Voiculeț, Răduț, Predescu, Grigoraș, Ibeh, Lemnaru și Matulevicius.

Partida dintre CFR Cluj și Pandurii Târgu Jiu este programată a se disputa vineri seară în Gruia, cu începere de la ora 21:30, meciul fiind transmis în direct de Digi Sport 1.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.