RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai: „Nu mai avem presiunea locului ocupat în clasament”

/ 10 aprilie 2013

Antrenorul pandurilor crede că una din cauzele jocului neconvingător din ultima vreme al echipei pe care o conduce a fost cauzat și de închistarea dată de presiunea locului ocupat în clasament.

pustai 1004„Nu mai avem presiunea locului ocupat în clasament. Suntem la un punct în spate și să sperăm că nu mai avem acea presiune. Și că vom reveni cât mai repede pe un loc ce-ți dă dreptul să joci în Europa. E discutabil și acel loc, depinde de ce se întâmplă în cupă”, a declarat Cristi Pustai după ce Pandurii a coborât de pe locul 3 pe locul 5 în clasamentul Ligii 1.

Pustai mai spune că la Cluj, echipa sa va avea în față niște jucători cu orgoliul rănit și acesta poate fi o armă deosebit de periculoasă pentru Pandurii: „Ar trebui să ne teem la Cluj de o echipă care dă semne de revenire. Chiar dacă au pierdut meciul cu Dinamo, au jucat mai bine. La Ploiești, după minutul 60 au jucat mai bine decât Petrolul și puteau obține chiar și victoria. Trebuie să ne temem de o echipă care a început slab, dar care dă semne de revenire. Probabil, ne vom lovi de orgoliul rănit al unei echipe mari, care echipă a făcut acel record de 10 puncte în Champions League”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • spaga spune:

    daca mai pierzi urmatoarele 2 meciuri poti sa.ti dai demisia … oamenii s.au obisnuit cu evolutiile din era grigoras … nu cum jucati dumneavoastra … nu se vede o idee de joc.. nimic.. numai mingi aruncate in careu pe atacanti … macar de am avea atacanti de valoare … matulevicius a dat cateva goluri cu noroc .. si turnul eiffel „POPIN” e slab rau … nu a atins mingea de 3 ori in meciul cu petrolul …e jucator de liga a 2 . a 3 ! tind cont ca la vara v.om ramane fara jucatorii nistor.viera.radut probabil si inca 1.2 … urmatorul an competitional e jale .. 😉

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.