RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia lucrează pentru viitor

/ 10 aprilie 2013

Dacă acest sezon nu mai poate aduce foarte multe pentru Energia Pandurii Târgu Jiu, cel mult un salt de unul, două locuri în clasament și, odată cu el și o participare în Cupa României, conducerea clubului gorjean are alte așteptări de la sezonul viitor, un sezon în care echipa pare a avea parte de multe modificări în lot.

vali popescu energia - dinamo            Mai mulți jucători ai Energiei se află la final de contract, dar negocierile cu ei ar putea demara doar după ce conducerea va finaliza discuțiile cu cei pe care dorește să-i aducă pentru sezonul viitor: „Nu pot încă să conturez lotul până când nu știu exact ce aduc din afara echipei, însă săptămâna aceasta voi primi primele semnale și sper să și semnăm ceva contracte. Deocamdată avem două contracte semnate, iar cu alți doi jucători suntem în discuții foarte avansate. Spun doar că sunt doi jucători de lot național și sunt titulari la echipele lor în acest moment. Unul este în proporție de 95% al nostru și va semna în curând dacă nimic nu intervine, iar cel de-al doilea este un jucător dorit și de Bacău și Constanța, dar pe care sperăm să-l aducem la Târgu Jiu. Port discuții cu acești jucători încă din pauza de iarnă și sper să le finalizăm cât mai curând”, a declarat Andrei Maioreanu, președintele secției de handbal a clubului gorjean.

Dincolo de jucătorii cu care Energia dorește să atingă din nou performanța în campionatul viitor, conducerea are în vedere și jucători sub 23 de ani: „Ne gândim foarte mult la zona tânără a echipei. Având în vedere că este posibil să fim obligați să avem și o echipă de tineret, vom căuta și jucători tineri, sub 23 de ani. În altă ordine de idei, am discutat și cu domnul Alexandru Dedu, președintele Ligii Profesioniste de Handbal, și cred că în curând vom depune dosarul pentru obținerea licenței de club profesionist. Stăm destul de bine la acest capitol”, a mai declarat Maioreanu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.