RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai: „Putem să batem sâmbătă dacă suntem un grup unit”

/ 4 aprilie 2013

Antrenorul Cristi Pustai laudă viitoarea adversară a Pandurilor spunând despre Petrolul că este o echipă ajunsă la maturitate, care are jucători foarte buni, unii chiar cei mai buni, pe posturile lor, în campionatul românesc.

_ALE9572         „E o echipă foarte bună, dar nu zic că nu o putem bate, noi suntem o echipă care jucăm altceva acasă decât în deplasare, o problemă pe care trebuie să o rezolvăm. Astea sunt meciuri în care te simți fotbalist, când joci cu adversarul direct, cu locul 4, cu locul 5. Suntem pe locul 3 și, dacă sâmbătă batem, ne păstrăm poziția. Acesta este un meci foarte important, în care, dacă pierzi, poți să pierzi poziția a treia. Dar asta nu înseamnă că, indiferent dacă pierzi, nu mai ai șanse”, a declarat Pustai despre partida cu Petrolul Ploiești. Acesta a precizat și care sunt căile prin care Pandurii își poate atinge obiectivul îm acest meci: „Putem să batem sâmbătă dacă suntem un grup unit, o echipă, dacă păstrăm o distanță bună între compartimente, dacă suntem o echipă așezată pe patru linii. Orice câștig se realizeză cu mult efort și multă muncă. La organizare este un meci la care trebuie să fim foarte apropiați cu liniile, să nu lăsăm spații. Greșelile din defensivă la meciul cu Rapid au fost cam mari și neforțate de adversar și asta e mai greu de înțeles. Trebuie să evităm aceste greșeli, dar, v-am spus, nu seamănă meciurile Pandurilor de acasă cu cele din deplasare”, a mai declarat antrenorul Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.