RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Probleme-n paradis?

/ 2 aprilie 2013

Cu toate că Pandurii ocupă un loc pe podium și are șanse ca la finalul campionatului să scrie istorie terminând pe un loc de cupe europene, în sânul echipei au apărut o serie de tensiuni.

pustai si echipa1           Unii jucători sunt nemulțumiți de felul în care echipa se antrenează, acuză o oboseală acumulată după ultimul cantonament, fapt care, spun ei, a concurat la eșecul din Giulești. Vocea nemulțumiților a fost făcută publică de căpitanul Ousmane Viera, care a avut o discuție cu antrenorul Cristi Pustai, fiind așteptată și o analiză care să fie făcută și împreună cu președintele Marin Condescu.

Concret, jucătorii sunt nemulțumiți de faptul că la Sibiu au fost făcute antrenamente tari, cu care s-au încărcat prea mult, iar la meciul cu Rapid nu au mai putut alerga în partea a doua a întâlnirii. Jucătorii au acuzat și modul în care a fost gestionată perioada de dinaintea partidei din Giulești, cu un cantonament lung la Sibiu, fără vreun joc amical și cu o plecare directă spre București, via Brașov.

Acuzând o ușoară accidentare, Ousmane Viera nu s-a antrenat astăzi alături de colegii săi, la fel ca și Voiculeț și Băcilă, însă ivorianul spune că echipa trebuie să strângă rândurile pentru a profita de culoarul bun pe care Pandurii este palasată în lupta pentru un loc pe podium la finele sezonului: „Vin meciuri decisive. Trebuie să batem pe Petrolul, apoi avem meci la CFR şi nu e uşor, iar apoi cu Dinamo. Sunt trei meciuri grele şi trebuie să facem ceva. Adică cât mai multe puncte… Acum trebuie să ne trezim că doar avem culoar foarte bun şi dacă batem următoarele meciuri vom termina pe locul 2 sau 3. Stau şi mă gândesc că dacă băteam la Rapid eram acum foarte aproape de Astra. Deci trebuie să ne revenim, să ne schimbăm atitudinea, ca să nu ne trezim prea târziu”. În legătură cu problema oboselii acumulate de jucători, Viera crede că jucătorii ar avea nevoie în această săptămână de un program mai lejer: „Nu e treaba mea ce program am avut în cantonament, antrenorul e şeful şi el trebuie să spună ce facem. Acum cred că o să putem alerga, sper să ne lase ceva mai moale şi să ne revenim puţin.”, a mai declarat căpitanul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • dan spune:

    rusinos,cand nu ai calitate si nu mai poti arunci vina pe antrenamente.Iata realitatea instaurata la unii jucatori care oricum nu puteau mai mult iar acum dau vina pe antrenamente.
    Ce caractere indoielnice….dar salariul cred ca merge si fara performanta daca nu ma insel ?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.