RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dinamo a acceptat trei jocuri la Târgu Jiu

/ 1 aprilie 2013

Dinamo nu este doar adversara Energiei din ultimul meci al sezonului regulat, ci și echipa cu care gorjenii se vor confrunta în play-out.

Energia vs Dinamo       În mod normal, într-o dispută în care va câștiga cel mai bun din cinci partide, după două jocuri disputate pe terenul celei mai bine clasate, ar trebui să se schimbe gazda. Cum însă șansele dinamoviștilor de a învinge Energia sunt infime, bucureștenii au fost de acord să joace primele trei meciuri la Târgu Jiu, acestea având mari șanse să fie și ultimele trei: „Am discutat cu antrenorul lui Dinamo, şi am ajuns la o înţelegere cu el să jucăm trei meciuri la Târgu-Jiu. Pe datele de 9, 10 şi 11 aprilie. Se joacă 3 din 5 şi să jucăm două meciuri acasă, apoi urma să jucăm la Dinamo, dar am discutat cu cei de la Dinamo şi au fost de acord să jucpăm trei meciuri aici. Aşa e mai bine pentru toată lumea. Şi ei au nevoie să se pregăteasc de etapa viitoare. E bine şi financiar, dar trebuie să fie de acord şi Federaţia”, a declarat Radu Stroescu, antrenorul celor de la Energia.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.