RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia s-a impus la Pitești și poate termina sezonul regulat pe locul 9

/ 28 martie 2013

Energia Rovinari a câștigat ultimul meci disputat în deplasare în sezonul regulat, scor 75-78 (22-17, 20-26, 19-16, 14-19) cu BCM U Pitești, și, în cazul, foarte probabil, în care va învinge și pe Dinamo, va termina sezonul regulat pe locul 9.

Panou baschet_th           Partida disputată în Sala Sporturilor Trivale din Pitești a fost una echilibrată, în care cele două echipe și-au împărțit frățește cele patru sferturi, însă la final echipa gorjeană a fost cea care și-a trecut în clasament cele două puncte date de victorie. Darby și Wisseh au fost motoarele Energei, ambii reușind câte un double double. Darby a adunat 19 puncte și 13 recuperări, în vreme ce Wisseh a reușit 17 puncte și 11 pase decisive. O evoluție bună a avut și Stefan Nikolic, care a fost al treilea marcator al Energiei, cu 16 puncte.

Energia va încheia sezonul regulat marți, pe teren propriu, începând de la ora 18:00, cu un meci în compania ultimei clasate, Dinamo, echipă pe care o va întâlni și în meciurile din primul tur din play-out.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • realgorj spune:

    Bravo echipa ! Si sa ne pastram motoarele pentru sezonul viitor !

  • energeticianul spune:

    Pt cei carora bunul simnt le lipseste cu desavarsire:NU UITATI SA VA SCOATETI UNGHIILE DIN GAT!!!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.