RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vor să dreagă busuiocul la Pitești

/ 27 martie 2013

Energia, rămasă fără antrenorul Slobodan Nikolic după ce play-off-ul a devenit istorie, speră ca in-extremis să prindă locul 9 la finele sezonului regulat, iar acest lucru nu este posibil decât cu o victorie la Pitești.

mocanu pitestiJucând acum sub comanda lui Radu Stroescu, ajutat de Flavius Lăpuște, Energia își leagă speranțele de meciul de joi de la Pitești cu BCMU Pitești, penultimul joc din sezonul regulat. Un succes la Pitești ar ajuta Energia să treacă în clasament peste echipa din Pitești, dar pentru a prinde și locul 9 are nevoie și de un succes, ușor realizabil dealtfel, cu Dinamo, în ultima etapă, dar și de măcar o înfrângere în ultimele două etape a celor de la CSU Atlassib Sibiu. În cazul în care Energia și echipa din Sibiu ar termina la egalitate de puncte, gorjenii au avantajul unei victorii mai consistente pe teren propriu.

Meciul dintre BCMU Pitești și Energia Rovinari se disputa joi, în Sala Sporturilor din Trivale, cu începere de la ora 18:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.