RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Săptămânalul „Sport în Gorj” a ajuns la numărul 36

/ 26 martie 2013

Săptămânalul „Sport în Gorj” este din nou la chioșcurile de ziare cu un număr în care veți găsi materiale interesante, pe gustul iubitorilor de sport din județul Gorj.

IM000060.JPGEvoluțiile echipelor gorjene din Liga a III-a sunt analizate pe larg în acest număr, Gorjul având podiumul seriei a IV-a în întregime. Un material amplu veți găsi în acest număr despre lucrurile frumoase ce se întâmplă la Internațional Bălești, o echipă de Liga a IV-a unde fotbalul se joacă din plăcere, dar antrenamentele se fac la nivel de liga a III-a. CSS Târgu Jiu s-a calificat la turneul final al CN under 15 și are mari șanse de a-și păstra titlul cucerit în ultimele două sezoane. Tot în paginile acestui număr veți putea citi un interviu interesant cu handbalistul gorjean Narcis Criciotoiu, care-și va trece în curând un nou titlul național în palmares cu HCM Constanța.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.