RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gorjul este la putere în Liga a III-a

/ 22 martie 2013

Etapa de astăzi din seria a IV-a a Ligii a III-a a fost una favorabilă echipelor gorjene, care și-au tăiat partea leului și au acaparat partea de sus a clasamentului.

pandurii II - fagetÎn derby-ul gorjean al rundei, la Motru, minerii lui Fane Nanu s-au impus cu 1-0 în fața celor din Mătăsari, golul victoriei liderului fiind înscris de Buciuman în minutul 10. Cu acest succes, Minerul Motru se detașează în fruntea clasamentului și ia o opțiune serioasă la promovare.

Două mâini de ajutor pentru motreni au venit de la Jiul Rovinari și Pandurii II. Trupa lui Cătălin Trofin a obținut un succes extrem de important, la Giarmata, scorul fiind stabilit în ultimul minut de joc prin reușita lui Calotă, care a înscris primul și ultimul gol al întâlnirii. Pandurii II a demolat cealaltă contracandidată externă la promovare, Flacăra Făget, scor 4-1. Găman a deschis scorul în minutul 36, Lupu a făcut 2-0 în minutul 49, iar Popete a reușit un eurogol în minutul 63. Oaspeții au redus din handicap prin Briciu în minutul 76, dar diferența a fost refăcută de Cocină, care a marcat primul său gol în Liga a III-a cu un minutul înaintea finalului timpului regulamentar.

Minerul Motru este lider detașat în serie, cu 30 de puncte, pe locul secund urcând acum Jiul Rovinari, care a strâns 23 de puncte, iar podiumul este completat de Pandurii II, care are cu un punct mai puțin.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.