RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic nu poate spune care va fi ultimul său meci pe banca Energiei

/ 21 martie 2013

Partida cu CSM Oradea ar putea consemna risipirea oricărei speranțe la ultimul loc pentru play-off, lucru care ar fi echivalent cu încheierea contractului dintre echipa gorjeană și antrenorul Slobodan Nikolic.

nikolic camere        Tehnicianul sârb nu vede prea multe șanse pentru echipa pe care încă o conduce chiar și în cazul în care Energia s-ar impune în fața orădenilor: „Șansele la play-off sunt foarte, foarte mici pentru că am informații că Piteștiul va juca cu CSM București fără trei jucători importanți, printre ei Barac și Popovic. La noi, după înfrângerile cu Farul și Giurgiu, echipa s-a rupt, ceva nu a mai mers. Am pierdut situația după ce am avut-o în mâinile noastre”, a declarat Nikolic. Acesta spune însă că Energia trebuie să lupte până la capăt pentru locul 9, care i-ar da cel mai facil adversar în play-out: „Ne rămâne doar lupta pentru locul 9. Cred că meciurile din play-out vor fi foarte strânse în acest an, nu ca în sezoanele trecute. Timba, Constața, Giurgiu, Pitești, Sibiu sunt echipe care vor face din din acest play-out unul foarte interesant. Recunosc, nu m-am gândit nicio clipă în acest sezon la play-out, ci doar la play-off…”.

În ceea ce privește contractul său, Nikolic spune că se apropie de final, dar pentru a spune când se va întâmpla efectiv acest lucru, ar mai trebui așteptat: „Nu știu dacă voi fi pe banca Energiei la meciurile din play-out, asta este o problemă la care poate să răspundă domnul Cumpănașu. La fel și pentru ultimele două meciuri din sezonul regulat. În principiu, mandatul meu se încheie atunci când nu mai sunt șanse la play-off. După regulament, acest moment poate fi chiar după ultimul meci din sezonul regulat. Poate că un club nu vrea să participe la play-off. Poate CSM nu vrea în play-off. Am văzut în totalbaschet.ro că sunt probleme la Mediaș, că antrenorul Țenter este solidar cu jucătorii. Orice este posibil… Eu, după meciul de la Giurgiu, am pus un punct în contractul meu prin care acesta se termină când echipa nu mai are șanse matematice la play-off”, a încheiat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.