RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Suspendarea lui Adzic, considerată drept indulgentă

/ 20 martie 2013

Ciprian Șandru a suferit o fractură de piramidă nazală la un atac criminal al lui Adzic, jucătorul constănțenilor primind o suspendare de o jumătate de an.

Sandru blocat Energia - Resita 149„Adzic a fost suspendat 6 luni şi a primit 2.000 lei amendă. Este o pedeapsă cam indulgentă pentru ceea ce a făcut… Mai ales că nu este la prima abatere. Trebuia să stea pe margine atât cât stă şi jucătorul nostru, plus daune morale şi financiare. Gestul în sine deranjează. Dacă eu îți pui în minte să scoți din joc un jucător înseamnă că nu ai ce căuta pe teren. De fapt, în niciun sport! Dacă evenimentul se petrecea la nivel internaţional, cred că Adzic era aspru pedepsit. Şandru este efectiv scos din acest sezon şi nu ştiu cât de curând va mai reveni, accidentarea lui în jocul de handbal îl va ţine pe tuşă. La fotbal îţi mai pui o mască, dar aici la noi, contactele sunt permanente, iar teama de a nu te lovi la faţă va persista. Îi va lua mult timp să treacă peste acest episod”, a declarat Liviu Andrieș despre episodul petrecut la Constanța și despre pedeapsa primită de Adzic, care av fi suspendat doar pentru câteva partide din acest sezon, iar mare parte din suspendare îi va curge în perioada de vacanță.

Arbitrii întâlnirii au fost suspendați pentru 3 luni și retrogradați din corpul arbitrilor Ligii Naționale, dar acest lucru nu-i încălzește deloc pe gorjeni: „La final noi am pierdut jocul, deci nu ne mulţumeşte cu absolut nimic faptul că i-a retrogradat pe cei doi arbitrii. Deoarece noi am pierdut nu doar meciul, ci şi un jucător”, a mai declarat Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.