RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic mizează pe deruta de la Cluj

/ 13 martie 2013

Antrenorul Energiei, Slobodan Nikolic, spune că are încredere că echipa sa poate produce o nouă surpriză în Liga Națională de baschet masculin și că poate învinge joi la Cluj Napoca.

nikolic pitesti        „Cred că cei de la Cluj resimt o mică panică pentru că sunt obligaţi să câştige contra noastră, chiar dacă şi noi trebuie să facem acelaşi lucru. Sunt de părere că meciul de la Craiova a fost ceva mai uşor decât va fi cel de la Cluj. La Cluj este o atmosferă propice baschetului, iar câtorva jucători de la Energia le place această presiune, Darby, Wisseh, Nikolic sau Janjusevic. De fapt, echipa noastră a jucat de fiecare dată bine în Ardeal, indiferent că a fost la Târgu Mureş sau la Cluj”, a declarat antrenorul echipei gorjene analizând șansele Energiei de a continua lupta pentru play-off și după meciul de la Cluj Napoca. Acesta mai spune și că, în cazul unei victorii gorjene în Ardeal, finaluls ezonului se va încinge: „Toată lumea ştie acum că trebuie să câştigăm meciul de la Cluj pentru că ne agăţăm practic de ultima noastră şansă. Este încă un joc foarte, foarte dificil, pe care trebuie să ni-l adjudecăm pentru a păstra şansele şi aşa infime la play-off. Este adevărat că nu este deloc bine că depindem de rezultatele altora, de ce face CSM Bucureşti. Singurul plus pentru noi este acela că echipa din Cluj are un program infernal. Iar dacă noi o să câştigăm acolo, ultimele două etape o să fie extrem de interesante”, a mai spus Nikolic senior.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.